Έκταση εργασιών

Η Mechano Solar αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες και αναγνωρίσιμες εταιρείες στο ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της ηλιακής ενέργειας στη χώρα μας. Θεωρείται κορυφαία στον σχεδιασμό και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων μεσαίας και μεγάλης κλίμακας, έχοντας ήδη κατασκευάσει διασυνδεδεμένους σταθμούς συνολικής ισχύος 2 MW, ενώ εντός του επόμενου έτους θα έχει ολοκληρωθεί και η κατασκευή νέων σταθμών ισχύος 4 MW.

Υψηλή απόδοση

Η 25 ετής εμπειρία της Mechano Solar αποκλειστικά στο χώρο των Φωτοβολταΐκών Συστημάτων, η σύγχρονη αντίληψη, η πλήρης τεχνογνωσία, το ευρύ φάσμα προσφερόμενων υπηρεσιών καθώς και η ύπαρξη μακροχρόνιων συνεργασιών με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού (Επίσημος Συνεργάτης της “SMA Solar Technology AG” και CONERGY AG), επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα και απόδοση των υπηρεσιών της.

Εγγύηση

Με άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, με ουσιαστική πρακτική εμπειρία όσο ελάχιστες στο χώρο και με πολλαπλό ποιοτικό έλεγχο στην επιλογή εξοπλισμού, εφαρμογή και εγκατάσταση Φ/Β Συστημάτων, εγγυόμαστε τη μέγιστη απόδοση της παραγωγής και διασφαλίζουμε τη μακρόχρονη βιωσιμότητα της επένδυσης. Στο ενεργητικό της έχουν καταγραφεί πολλά από τα σημαντικότερα Φωτοβολταϊκά έργα στην Ελληνική Επικράτεια, από Εξειδικευμένα Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα Αδιάλειπτης Λειτουργίας έως και Φωτοβολταϊκά Πάρκα Διασυνδεδεμένα με το Δίκτυο της ΔΕΗ (“grid connected”).

Πιστοποίηση ISO

H Μελέτη, Σχεδιασμός, Εγκατάσταση, Συντήρηση και Υποστήριξη μετά την Πώληση των Φωτοβολταΐκών Έργων της είναι πιστοποιημένη βάση DIN EN ISO 9001:2000.

Μελέτη απόδοσης

Η Mechano Solar με γνώμονα τη μεγιστοποίηση της απόδοση μιας επένδυσης συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους σχεδιασμού φωτοβολταϊκών μονάδων στην Ευρώπη και μπορεί να παρέχει στους επενδυτές την βέλτιστη λύση σε κάθε περίπτωση, εξασφαλίζοντας τον ελάχιστο χρόνο απόσβεσης της επένδυσης και την μέγιστη απόδοση του επενδεδυμένου κεφαλαίου. Ο σχεδιασμός απαιτεί συνήθως τον μεγαλύτερο χρόνο σε ένα project φωτοβολταϊκών και γίνεται σε στενή συνεργασία με τον επενδυτή. Με βάση τη μελέτη της τοποθεσίας και τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν, χρησιμοποιούνται προγνωστικά μοντέλα για την εκτίμηση της ετήσιας απόδοσης της εγκατάστασης.